fbpx

Verkoopstyling

Verkoopstyling

Is verkoopstyling nuttig bij het verkopen van uw woning?

Heel vaak komen wij bij KNAP woningen tegen die al goed gestyled zijn door middel van een optimale inrichting. De mogelijke toekomstige koper voelt zich al gelijk thuis in deze goed ingerichte woning.

Maar niet alle woningen voldoen aan een goede woonsfeer. 80% Van de kopers beschikt niet over genoeg inbeeldingsvermogen wanneer een woning leeg is of voorzien van een verkeerde inrichting.

Deze groep ziet dit niet en zal op basis van deze gebrekkige presentatie afhaken. Daarom is het heel belangrijk om de positieve punten van een woning te benadrukken. Gestylede woningen trekken meer bezoekers, vallen meer op en vergroten de kans op verkoop aanzienlijk. Hierdoor zal de doorlooptijd van de verkoop aanzienlijk afnemen.

Gaat uw woning binnenkort ook in de verkoop? Wilt u ook de juiste woonsfeer creëren? Waar plaatst u de bank? Welke kleur geeft u uw interieur? Allemaal zaken waarbij een interieurstylist u bij kan helpen.

Ook KNAP makelaardij heeft verschillende stylisten in hun netwerk waar u een beroep op kunt doen. Op deze manier zorgen we voor dat uw woning naadloos aansluit op de beoogde doelgroep.

 

Nieuwsgierig? Bel of mail ons hierover voor vrijblijvende informatie.

Gerelateerde berichten

Wat gaat er met de huizenprijzen gebeuren in Amsterdam?

Onlangs las ik een stuk over de ABN-AMRO over hun visie op de huizenprijzen. Een van de mogelijke...

Lees verder

Weinig woningen. Grote zorgen

Iedereen lijkt te zijn vergeten dat wij nog niet zo lang geleden in 2012

Lees verder

KNAP EXPAT BROKER

A fully English and really informative internetsite for newcomers in Amsterdam

Lees verder