fbpx

DWE Nieuwbouw Makelaars

Met een onafhankelijke kijk op nieuwbouwprojecten schudt DWE Nieuwbouw Makelaars de Nederlandse woningmarkt op. Sturend op data en woonwensen veranderen wij samen met projectontwikkelaars, aannemers, gemeentes en institutionele beleggers de woningmarkt van pandgericht naar klantgericht.

Hierbij kijken we verder dan onze klanten, zoals de projectontwikkelaar of institutionele belegger. Wij hebben oog voor de klanten van onze klant. Dit begint al bij de acquisitie van potentiële nieuwbouw ontwikkel-locaties. Onze specialisten weten op basis van data waar de meest kansrijke gebieden in Nederland liggen. Niet alleen door inzicht te bieden in de waarde van de grond, maar ook in de woonwensen van de consument. Desgewenst aangescherpt met real-time marktonderzoek, waarna deze data efficiënt toegepast wordt in de marketing en verkoop van jouw nieuwbouwproject.

Door de samenwerking met diverse regio-partners heeft DWE Nieuwbouw Makelaars een landelijke dekking. Het voordeel voor u als projectontwikkelaar is dat hierdoor het beste van beide werelden wordt gecombineerd. De kracht van onze data experts, creativiteit en kennis van de, lokale, woningmarkt biedt een mix waarmee we elk nieuwbouw project succesvol in de markt zetten. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan onze website: www.dwe-nieuwbouw.nl