fbpx

knap makelaardij

Over KNAP makelaardij

In 2014 besloten twee ervaren makelaars hun krachten te bundelen in een nieuw kantoor: KNAP. Specifieke marktkennis op het gebied van beleggen en de expatmarkt gecombineerd met focus op service bleek een gouden formule. KNAP is een integere partner in voornamelijk residentieel vastgoed.

De corebusiness van KNAP? KNAP begeleidt het hele proces van kopen en verkopen van vastgoed in de regio’s Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Eigenaren Bart Bouwman en Maurice van der Kroft zijn beiden ruim 25 jaar actief in de makelaardij. Ze hebben elkaar leren kennen bij de verkoop van enkele grote nieuwbouwprojecten in Amsterdam Centrum en op de Zuidas toen ze, ieder voor een ander kantoor, de verkoop van deze woningen mochten coördineren. Ze beschikken over een loyale klantenkring op een drietal gebieden: expats, beleggingen en particulieren. De aanpak van KNAP is allesomvattend. Met kennis van de markt, een eerlijk verhaal en resultaatgerichtheid krijgt iedere klant precies dat wat hij of zij wenst. Dat is KNAP!

Maurice van der Kroft
Makelaar RMT

Al in 2008 bemerkte Maurice dat zo’n vijftig procent van de kopers in De Zuidas van buitenlandse komaf was. Zijn expertise is het begeleiden van expats van aankomst tot vertrek en daarna, want niet zelden kiezen expats bij vertrek voor de verhuur van hun Nederlandse vastgoed.

E-mail sturen
Linkedin
020-2015533
+31 (0)6-41184599

Bart Bouwman
Makelaar RMT

De aangewezen persoon voor het begeleiden van uw vastgoedbeleggingen. Bart is de vraagbaak van een selecte groep beleggers inzake lange termijn investeringen. Daarnaast helpt hij particulieren bij zowel de aan als verkoop van hun droomhuis vrijwel geheel via mond-tot-mondreclame.

E-mail sturen
Linkedin
020-2015533
+31 (0)6-58061056

Petra Pafort
A-RMT

Sinds april 2018 werkzaam bij Knap als commercieel binnendienstmedewerker met ruime all round ervaring in de makelaardij. Klantgericht en oplossingsgericht meedenken met onze opdrachtgevers is voor mij het uitgangspunt. Samen komen tot een goed resultaat daar draait het om.

E-mail sturen
020-2015533

Kim Schaap
Binnendienstmedewerker

Kim werkt al 14 jaar in de makelaardij als binnendienstmedewerker en staat met plezier en enthousiasme de makelaars bij waar ze kan.
Ze vindt het heerlijk om onze klanten van A tot Z te begeleiden in het proces, of dit nu aan- of verkopen of verhuren is maakt haar niet uit.
Samen met de makelaars zorgt zij ervoor dat de klant met een zeer tevreden gevoel terug kan kijken op de samenwerking met ons kantoor.

E-mail sturen
020-2015533