fbpx

Over KNAP makelaardij

In 2014 besloten twee ervaren makelaars hun krachten te bundelen in een nieuw kantoor: KNAP. Specifieke marktkennis op het gebied van beleggen en de expatmarkt gecombineerd met focus op service bleek een gouden formule. KNAP is een integere partner in voornamelijk residentieel vastgoed.

De corebusiness van KNAP? KNAP begeleidt het hele proces van kopen en verkopen van vastgoed in de regio’s Amsterdam, Haarlem en Utrecht.

Eigenaren Bart Bouwman en Maurice van der Kroft zijn beiden ruim 15 jaar actief in de makelaardij. Ze hebben elkaar leren kennen bij de verkoop van enkele grote nieuwbouwprojecten in Amsterdam Centrum en op de Zuidas toen ze, ieder voor een ander kantoor, de verkoop van deze woningen mochten coördineren. Ze beschikken over een loyale klantenkring op een drietal gebieden: expats, beleggingen en particulieren. De aanpak van KNAP is allesomvattend. Met kennis van de markt, een eerlijk verhaal en resultaatgerichtheid krijgt iedere klant precies dat wat hij of zij wenst. Dat is KNAP!

Makelaar Amsterdam

Maurice van der Kroft
Makelaar RMT

al in 2008 bemerkte Maurice dat zo’n vijftig procent van de kopers in De Zuidas van buitenlandse komaf was. Zijn expertise is het begeleiden van expats van aankomst tot vertrek en daarna, want niet zelden kiezen expats bij vertrek voor de verhuur van hun Nederlandse vastgoed.

E-mail sturen
Linkedin
020-2015533
+31 (0)6-41184599

Makelaar Amsterdam Oost

Bart Bouwman
Makelaar RMT

de aangewezen persoon voor het begeleiden van uw vastgoedbeleggingen. Bart is de vraagbaak van een selecte groep beleggers inzake lange termijn investeringen. Daarnaast helpt hij particulieren bij zowel de aan als verkoop van hun droomhuis vrijwel geheel via mond-tot-mondreclame.

E-mail sturen
Linkedin
020-2015533
+31 (0)6-58061056