fbpx

Nieuwbouw projecten

Amsterdams Noorden

Amsterdams Noorden

Binnenkort komt in Amsterdam het nieuwbouwproject Amsterdams Noorden in de verkoop. Dit plan bestaat uit 4 twee-onder-één-kapwoningen en 6 appartementen aan het Zuideinde 366. Het groene erf van Amsterdams Noorden bestaat zowel uit een gezamenlijke tuin met wandelpad als privétuinen en eigen terrassen. Alles op een mooie plek aan het water. Alle woningen zijn compleet woonklaar, naar smaak van de koper, bij oplevering.

Landelijk en stads
De omgeving biedt zowel de natuur van Het Twiske als het grootstedelijke, nieuwe NDSM-gebied en diverse bijzondere horeca zoals Café de Ceuvel, Pllek en Noorderlicht. Grootstedelijk en landelijk, gepolijst en rauw. Daarbij kent Noord goede onderwijsvoorzieningen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Dichtbij Amsterdams Noorden is winkelcentrum Molenwijk voor de dagelijkse boodschappen.

Bereikbaarheid
Vanaf het Zuideinde ben je in enkele minuten op de Ring A10. Er zijn uitstekende fietsverbindingen richting zowel Oostzaan en Landsmeer als richting de diverse ponten naar de andere delen van Amsterdam.

Planning
Binnenkort start de verkoop. Wil jij op de hoogte blijven van dit prestigieuze nieuwbouwproject? Schrijf je dan in op de projectwebsite: Amsterdams Noorden en beantwoord een korte vragenlijst. Ben je geïnteresseerd in andere nieuwbouwprojecten? Neem dan eens een kijkje op het projectenoverzicht.

Oppervlakte

Woonoppervlakte:
117 – 161 m2

Project type

Koopwoningen
10 woningen