fbpx

AMSTERDAM, Gustav Mahlerlaan 321

Gustav Mahlerlaan 321 , 1082 MK,AMSTERDAM, Netherlands
€775.000,-
 • Beschrijving
 • Adres
 • Details
 • Plattegrond

Beschrijving

Fraai 3-kamer appartement van circa 81 m2 met een geweldig zonnig balkon en een eigen parkeerplaats in het nieuwe gebouw Xavier aan de Zuidas.

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker” English version below.

Appartement:
Via de gemeenschappelijke chique entreehal op de begane grond brengt de lift je naar de elfde verdieping.
Het appartement is gelegen aan de zonnige zuidwestkant van het gebouw en bevindt zich op een hoek, waardoor het appartement, naast de hoge mate van privacy die het biedt, ook nog eens heel zonnig en uiterst licht is.

Op de grond is een fraaie gietvloer aanwezig met daaronder de vloerverwarming en vloerkoeling. In combinatie met de hoge plafonds en de in- en opbouw verlichting geeft dit een statige indruk en een luxe gevoel.
De kozijnen zijn van zwart kunststof en de beglazing vanzelfsprekend dubbel. Alle ramen zijn van het type draai/kiep. De luxe open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Zowel de hoofdslaapkamer als de woonkamer geven toegang tot het zonnige balkon (oppervlakte ruim 8 m2) dat zich op het zuiden bevindt en veel privacy biedt.
De badkamer is zeer ruim, tijdloos en compleet en is uitgerust met bad, douche en toilet. Daarnaast is er nog een tweede toilet in de gang.
Aan de voorzijde van het appartement is een tweede slaapkamer aanwezig.

Parkeren is mogelijk in de ondergelegen parkeergarage. In de onderbouw van het complex bevindt zich een ruime berging en een gemeenschappelijke fietsenstalling.

Locatie.
Amsterdam Zuidas is een toplocatie voor wonen, werken en recreëren in een gebied met een optimale infrastructuur. Het historische centrum van Amsterdam, het gezellige Oud Zuid en De Pijp liggen op loopafstand of zijn met de NoordZuidlijn binnen enkele minuten te bereiken.
Schiphol ligt op 6 treinminuten afstand. De uitvalswegen en goed ontwikkeld openbaar vervoer systeem zorgen ervoor dat de Zuidas een van de best bereikbare plekken van Nederland is. Ook het prachtige Beatrixpark, Amstelpark en het Amsterdamse Bos zijn nabij.

Bijzonderheden:
– Circa 81 m2 woonoppervlak;
– Nieuwbouw uit 2019;
– Verdiepingshoogte van 2,94 meter;
– Riant zonnig balkon met veel privacy op het zuiden;
– 2 slaapkamers;
– Volledig uitgeruste badkamer;
– Luxe open keuken voorzien van diverse inbouw-apparatuur;
– Door de hoekligging tevens erg licht en ruimtelijk;
– Inpandige bergingen in zowel appartement als beneden in het complex;
– James Service in het complex aanwezig;
– Oplevering in overleg.

————————————————————————————————————————————————-

Beautiful 3-bedroom apartment of approximately 81 m2 with a great sunny balcony and private parking in the new building Xavier on the Zuidas.

Apartment:
Through the elegant communal entrance hall on the ground floor, the elevator takes you to the eleventh floor.
The apartment is located on the sunny southwest side of the building and is situated on a corner, making the apartment (in addition to the high degree of privacy it offers) also very sunny and extremely light.

On the ground is a beautiful cast floor with floor heating and floor cooling. In combination with the high ceilings and the in- and surface lighting, it gives a stately impression and a luxurious feeling.
The window frames are black synthetic and the glazing is double, of course. All windows are of the turn / tilt type. The luxury open kitchen is equipped with various appliances.
Both the master bedroom and living room give access to the sunny balcony (area spacious 8 m2) which is located on the south and has lots of privacy.
The bathroom is very spacious, timeless and complete and is equipped with bath, shower and toilet. In the hallway there is also a second toilet.
At the front of the apartment is a second bedroom.

Parking is provided in the underground parking garage. In the basement of the complex is a large storage room and a communal bicycle storage.

Location:
Amsterdam Zuidas is a prime location for living, working and recreation in an area with an optimal infrastructure. The historic center of Amsterdam, the cozy Old South and De Pijp are within walking distance or can be reached by the North-South line within minutes.
Schiphol Airport is 6 train minutes away. The highways and well-developed public transport system ensure that the Zuidas is one of the most accessible places in the Netherlands. Also the beautiful Beatrixpark, Amstelpark and Amsterdamse Bos are nearby.

Particulars:
– Approximately 81 m2 living space;
– New build from 2019;
– Floor height of 2.94 meters;
– Spacious sunny balcony with lots of privacy on the south;
– 2 bedrooms;
– Fully equipped bathroom;
– Luxury open kitchen with various appliances;
– Due to the corner location also very light and spacious;
– Indoor storage in both apartment and downstairs in the complex;
– James Service in the complex;
– Delivery in consultation.

 • Adres: Gustav Mahlerlaan 321
 • Stad: Amsterdam
 • Postcode / Postcode: 1082 MK AMSTERDAM
 • land: Nederland het

Detail

Bijgewerkt op januari 13, 2021 op 12:00 am

 • Prijs: €775.000,-
 • Eigenschap Grootte: 81 m²
 • slaapkamers: 2
 • Bouwjaar: 2019
 • Eigenschapstatus: Verkocht

Plattegronden

Plattegrond 1

Plattegrond 2