fbpx

AMSTERDAM, Burmanstraat 18 H

Burmanstraat 18 H, 1091 SJ,AMSTERDAM, Netherlands
€750.000,-
 • Beschrijving
 • Adres
 • Details
 • Plattegrond

Beschrijving

Welkom op de Burmanstraat, zijstraat van de Weesperzijde, waar wij met trots deze schitterende begane grond woning met souterrain aanbieden van ca.85m2 met twee ruime slaapkamers, 2 badkamers, een heerlijke tuin op het zuiden en ook nog eens gelegen op eigen grond.

Dit schitterende appartement is door de huidige eigenaar in 2020 grondig verbouwd en 4 meter uitgebouwd waarbij ze ook een kelder onder de uitbouw hebben gerealiseerd.

“this property is listed by a MVA Certified Expat Broker”

Het appartement
Bij het betreden van de woning, via de voortuin, valt gelijk de hoeveelheid licht en de plafond hoogte op. We beginnen aan de voorzijde waar we de eerste ruime slaapkamer hebben. Grenzend aan die slaapkamer (maar te bereiken via de hal) vind je een multifunctionele ruimte die je zou kunnen inrichten als logeerkamer, kantoor of opbergruimte. Momenteel wordt deze ruimte gebruikt als washok, echter is er ook een wma-aansluiting in de trapkast. De moderne badkamer is voorzien van wastafel en inloopdouche en het toilet is separaat met fontein. De spectaculaire woonruimte die speels is opgedeeld met een semi separate keuken (voorzien van inbouwapparatuur) en aangrenzende zit- en eethoek. Vanuit de woonruimte heb je door de grote harmonicadeur een naadloze verbinding tussen binnen en buiten. Stap door de harmonicadeur naar je eigen privétuin op het zuiden, een oase van groen en sereniteit waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen na een lange dag. Je hebt in de tuin als het hoogzomer is ongeveer van half 10 in de ochtend tot half 7 in de avond zon. In de tuin staat een geïsoleerde schuur van ca. 5m2 voorzien van verwarming, elektra en bekabeld internet waardoor het voor meerdere doeleinden een zeer geschikte ruimte is. Tevens is er een achterom, hetgeen een praktische toevoeging is aan het dagelijks leven.

Het souterrain herbergt een tweede slaapkamer, compleet met een eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche.

De verbouwing
Tijdens de verbouwing is de uitbouw van 4 meter, en daaronder de kelder gerealiseerd. Daarnaast is de riolering vernieuwd, zijn de badkamers en keuken vernieuwd, elektra aangepakt, een Remeha cv-ketel geplaatst en is er overal vloerverwarming aangelegd. De woning is ook nog voorzien van dubbel glas en heeft een energielabel C.

VvE (vereniging van eigenaren)
Conform de splitsingsakte gaat het om nummer 18 (5 appartementsrechten) maar doen ze het onderhoud gezamenlijk met de buren op nummer 16. De servicekosten bedragen € 150,- per maand. Er is blokverwarming aanwezig echter maken verkopers daar geen gebruik van. In ca. 2018 is het dak voorzien van een nieuwe bitumen toplaag en zijn de kozijnen aan de voor- en achterzijde in 2020 geschilderd. Er zijn plannen om de kozijnen aan de voorzijde te vervangen in de toekomst. Hoogstwaarschijnlijk zal daar een eigen bijdrage voor betaald moeten worden, maar er is nog niks besloten.

Locatie
De woning is gelegen in de Burmanstraat grenzend aan de schitterende Weesperzijde. Je hebt diverse cafés, koffietenten en restaurants om de hoek, de Albert Heijn op loopafstand en voor het openbaar vervoer loop je zo de metro halte in of naar het Amstel station. In de zomer is de Weesperzijde een geliefde plek waar gezellig gezwommen en gepicknickt wordt.

Bijzonderheden;
– Pand uit 1905 maar is in 1971 volledig vernieuwbouwd;
– Gelegen op eigen grond (dus geen erfpacht);
– Verbouwd en uitgebouwd in 2020;
– Voorzien van vloerverwarming;
– 2 slaapkamers en 2 badkamers;
– Extra kamer die kan worden ingedeeld als logeerkamer, kantoor, wasruimte of opbergruimte;
– Heerlijke tuin van ca. 36m2 op het zuiden voorzien van schuur en achterom;
– Voortuin aanwezig;
– Servicekosten bedragen € 150,- per maand;
– Riolering en elektrische installatie vernieuwd in 2020;
– Oplevering is mogelijk eind augustus.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief het staat één ieder vrij om de woning zelf na te meten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 • Adres: Burmanstraat 18 H
 • Stad: Amsterdam
 • Postcode / Postcode: 1091 SJ AMSTERDAM
 • land: Nederland het

Detail

Bijgewerkt op april 23, 2024 op 12:00 am

 • Prijs: €750.000,-
 • Eigenschap Grootte: 85 m²
 • slaapkamers: 2
 • Bouwjaar: 1905
 • Eigenschapstatus: Onder bod

Plattegronden

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3

Plattegrond 4