fbpx

AMSTERDAM, Bestevaerstraat 165 2

Bestevaerstraat 165 2, 1055 TK,AMSTERDAM, Netherlands
€375.000,-
 • Beschrijving
 • Adres
 • Details
 • Plattegrond

Beschrijving

Super leuk en speels 2-kamer appartement gelegen in een populair gedeelte van de Bos en Lommer van ca. 48m2 op EIGEN GROND!

“This property is listed by a MVA Certified Expat Broker”

Indeling
Via het gemeenschappelijke entree bereik je het appartement op de tweede verdieping. Je komt binnen in de hal van waaruit je toegang hebt tot alle ruimtes. We beginnen aan de voorzijde in de woonkamer die heerlijk licht is door de grote raampartijen. De ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde en heeft toegang tot het balkon op het westen. Grenzend aan de slaapkamer vind je de keuken die zeer eenvoudig is, we adviseren dan ook de keuken te vervangen. Je zou er ook over na kunnen denken om de keuken naar de woonkamer (aan de zijde van de badkamer) te verplaatsen waardoor je een tweede slaapkamer of studeerkamer creëert. Centraal in het appartement vind je de badkamer die is voorzien van een douchecel, toilet en wastafelmeubel. De woning is vrij recent opgefrist, alle wanden zijn geschilderd en er ligt een mooie nieuwe laminaatvloer.

Omgeving
Het appartement is gelegen in de populaire wijk Bos en Lommer. Deze hippe buurt is zeer geliefd, wat resulteert in steeds meer trendy winkels en hippe cafés en koffietentjes. Zodra je de deur uitloopt vind je diverse restaurants en (eet)cafés, maar ook verschillende buurtwinkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loop- of korte fietsafstand vind je onder andere het Wester-, Erasmus- en Rembrandtpark, maar ook de Ten Katemarkt, De Hallen en de Jordaan. De verbindingen met het openbaar vervoer zijn uitstekend en de Ring A-10 is in enkele autominuten te bereiken. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Splitsing en eigen grond
Het gebouw is in 1977 gesplitst (en in 2018 en 2020 heeft er nog een wijziging plaats gevonden) met vergunning in 16 appartementsrechten (woningen) en is gelegen op eigen grond, dus geen erfpacht!

V.v.E. (Bestevaerstraat 165-171):
De V.v.E. is actief en wordt professioneel beheerd door VvE.nl. De servicekosten bedragen momenteel € 80,74 per maand. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. Er is een MJOP (meerjarenonderhoudsplan) beschikbaar.

Bijzonderheden;
– Conform NVM regels NEN2580 opgemeten, wonen 48,00m2, overige inpandige ruimte 0,50m2, gebouwgebonden buitenruimte 3,50m2.
– Gelegen op eigen grond;
– De servicekosten bedragen € 80,74 per maand;
– Balkon op het westen;
– Energielabel D;
– Vrij recent opgefrist en voorzien van nieuwe laminaatvloer;
– Per direct beschikbaar;
– Notaris keuze koper (binnen de notaris Ring Amsterdam);
– In de koopakte zal een niet- zelf bewoond, ouderdoms- & asbest clausule opgenomen worden.

Oplevering in overleg, kan snel!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief het staat een ieder vrij om het appartement na te meten. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

 • Adres: Bestevaerstraat 165 2
 • Stad: Amsterdam
 • Postcode / Postcode: 1055 TK AMSTERDAM
 • land: Nederland het

Detail

Bijgewerkt op februari 15, 2024 op 12:00 am

 • Prijs: €375.000,-
 • Eigenschap Grootte: 48 m²
 • slaapkamers: 1
 • Bouwjaar: 1931
 • Eigenschapstatus: Verkocht onder voorbehoud

Plattegronden

Plattegrond 1

Plattegrond 2

Plattegrond 3