fbpx

JT 10, CURAÇAO

PROJECT TROPICAL GROOVE

 

Ontdek de ultieme luxe op één van de mooiste locaties van Curaçao! Het project wordt gerealiseerd op een ruime kavel van ca. 2300 m² en omvat 10 prachtige appartementen, waarvan 4 duplex penthouses.

Elk penthouse beschikt over een adembenemend dakterras van 120m² met een palapa en een jacuzzi, waar u kunt genieten van het panoramische uitzicht. Met een royale woonruimte van 320m² en een luxe inrichting, biedt elk penthouse een ongeëvenaard comfortabel verblijf.

De appartementen zijn luxe ingericht en variëren in grootte van 100 tot 130m², waardoor ze perfect zijn voor zowel lange als korte termijn verhuur. Bovendien is het complex voorzien van een lift, voldoende parkeergelegenheid en een prachtig aangelegde tropische tuin met een groot gemeenschappelijk zwembad.

Prijzen

De prijzen voor de appartementen variëren van $ 475.000 tot $ 499.000

De prijzen voor de penthouses variëren van $ 1.050.000 tot $ 1.099.000

En het uitzicht is simpelweg adembenemend!

Met panoramisch zicht op het Spaanse Water en de iconische Tafelberg, bevindt dit project zich op een van de meest gewilde locaties van Curaçao. Dit is een unieke kans om te genieten van luxe wonen op een paradijselijk eiland!

OMGEVING

 

Jan Thiel, Curaçao

Jan Thiel staat vooral bekend om haar perfecte ligging, direct aan de Caribische zee en aan het Spaanse Water. In de afgelopen 10 jaar heeft dit gebied zich in toenemende mate ontwikkeld. Jan Thiel biedt zijn bewoners en bezoekers veel voorzieningen: het openbare Caracasbaai strand, de beachclubs Zanzibar, Koko’s en Papagayo, een health club, supermarkt, diverse gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden.

Liefhebbers van watersport kunnen hier hun hart ophalen, er zijn aanlegsteigers voor boten, er worden boten en andere vaartuigen verhuurd en er wordt les gegeven in o.a. windsurfing en wakeboarding. Vanuit Jan Thiel bent u in 10 minuten in hartje Willemstad.

Interesse

Zie onze website jt-10.com.